FÖRETAGSHEMSIDA

Syns du så finns du, brukar man säga. Att kunna erbjuda sina potentiella och befintliga kunder en igenkännande informationsplattform vid sidan av de ständigt föränderliga sociala mediekanalerna är ett måste för varje företag. Likväl är det ett måste idag att hemsidan är mobilanpassad när mer än hälften av besökarna använder någon typ av mobil enhet under webbesöket. Dessutom, visste du att en mobilanpassad hemsida per automatik ökar hemsidans listplacering på Google och andra sökmotorer, det vill säga är positivt för sökmotoroptimeringen (SEO:n)?

Många företag har en föråldrad hemsida som man inte uppdaterat på länge för att man inte orkat ta tag i den biten. Men arbetet med att flytta över till en ny hemsida kan vara lättare än man kan tro. NESK tillverkar hemsidor av ”försnickrade” temamallar, vilket kortar leveranstiden och sänker kostnaden för ert företag. Ni behöver bara välja mallstilen (utseendet) så gör vi resten.

Vi jobbar med WordPress i och med att det systemet är användarvänligt och har en låg kunskapströskel för komma igång och administrera hemsidan.  WordPress är världens största innehållshanteringssystem (CMS) och används på över 60% av alla CMS på Internet och av nästan 40% av alla hemsidor på Internet (vissa hemsidor saknar ett förenklande CMS som underlättar betydligt vid all text- och bildhantering och gör hela webbplatsen oändligt mer utbyggbart). Eftersom WordPress är så pass utbrett så kan man vara trygg i vetskapen om att systemet kontinuerligt vidareutvecklas och kan hantera alla nya säkerhetshot som dyker upp på nätet. Därför rekommenderar vi våra kunder att välja just WordPress.

Köp tjänsten i vår e-butik

Bild på företagshemsida